OBRA NOVA

Hem completat amb èxit dos projectes destacats: l’Institut Químic de Sarrià, que inclou la construcció del nou edifici de Bio-Enginyeria de 2250 metres quadrats, destinat a recerques innovadores en aquest camp. Simultàniament, el projecte de Promoció Immobiliària de Calafell ha finalitzat amb l’execució de nou habitatges i les corresponents instal·lacions de pàrquing, proporcionant comfort modern i millorant la qualitat de vida dels residents.

REFORMES INTERIORS

Amb èxit, hem dut a terme diverses reformes en diferents districtes de Barcelona. Al districte de Sarrià-St. Gervasi i Les Corts, durant el 2018, ens hem centrat en millorar la comoditat dels interiors residencials. L’any 2019, hem millorat amb habilitat els vestidors de l’Hotel Gallery a l’Eixample sense interferir en les seves operacions diàries. Els projectes del 2020 inclouen la transformació de Rbla.Catalunya 115 en uns exclusius despatxos administratius a l’Eixample i la reconversió d’un espai comercial en dos habitatges a Malalts 60 a Sant Andreu.

ARQUITECTURA

Amb èxit, hem realitzat diverses reformes de vivendes a Barcelona, destacant projectes com la Vivenda CG del 2022 amb una reforma integral que millora l’eficiència energètica, el confort i el disseny. A la Vivenda A2 del 2021, una innovadora transformació crea un espai diafan amb una cuina central destacada. El 2020 va veure la Vivenda RS, amb una distribució que maximitza l’espai i porta la llum natural a l’interior. La Cuina-Galeria CS del 2021 es centra en aprofitar l’espai amb una distribució pràctica i moderna. La Vivenda Sant Andreu del 2022 destaca per l’aprofitament de l’espai, la funcionalitat i la preservació dels elements originals, creant un pis confortable en un barri amb molta vida.

OFICINES BANCARIES i EDIFICIS DE SERVEI

Amb èxit, hem realitzat diverses reformes en entorns corporatius i comercials, destacant projectes com les adaptacions d’oficines bancàries com BS Girona, BS Mataró, BS Pg Gracia, i la reforma de l’oficina del BBVA a Sant Cugat del Vallès. També hem abordat el canvi de distribució de les Oficines Massó a l’Eixample, amb una afectació puntual de l’estructura. A més, el projecte a l’IQS, Comunitat a Sarrià-St. Gervasi, l’habilitació d’un espai comú interior, ha millorat la interconnexió entre laboratoris, aules i serveis comuns. Cada intervenció ha estat realitzada amb èxit, tenint en compte les necessitats específiques i adaptant els entorns a les imatges corporatives i funcionals desitjades.

RESTAURACIÓ

L’any 2008, vam dur a terme amb èxit una construcció pròpia a Calafell, que va incloure la creació de 9 habitatges, amb places d’aparcament associades. Aquesta intervenció va contribuir al desenvolupament de la zona, proporcionant nous espais de residència amb facilitats de pàrquing per millorar la qualitat de vida dels residents.

REA: Certificat d'Inscripció

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.