Aquest projecte de reforma integral d’una vivenda al centre del barri de Sant Antoni de Barcelona consisteix en,  de manera innovadora, convertir una vivenda amb espais petits fragmentats i dividits en un pis amb una amplia zona diàfana de dia i 3 habitacions i 2 banys a la zona de nit, situant els nuclis humits al centre de la vivenda. Tant mateix es millora la comunicació amb la seva terrassa a la planta superior. L’escala situada al centre de la zona de dia, aporta lluminositat a l’espai i divideix l’entrada de la vivenda, la cuina i estar –  menjador. Aquesta feta amb una estructura metàl·lica lleugera és converteix en un objecte funcional i decoratiu que deixa aprofitar al màxim tots els racons ja sigui per emmagatzematge o, en aquest cas, com una petita caseta infantil. 

Escoltant l’encàrrec de la propietat, la peça central de l’habitatge és la cuina, amb una gran illa des d’on es pot tenir contacte visual a tot l’espai.  Aquesta peça s’entén com a nucli principal de la vida diària, tant a nivell quotidià per a cuinar, menjar i treballar o a nivell social com quan es tenen convidats per conversar, beure i picar. 

El resultat de la distribució interior és un pis funcional, ampli,  lluminós i lliure de passadissos per tal d’aprofitar al màxim l’espai.   

S’utilitzen materials confortables que aportin calidesa, buscant colors i textures que recorden la naturalesa, el natural i la rugositat de la fusta i el verd intens de la vegetació.