El projecte consisteix en una reforma integral d’un habitatge. S’ha millorat l’eficiència energètica, el confort i el disseny. La distribució  s’ha adaptat a les necessitats de la propietària. Està format per  una amplia zona comú estar – menjador i en un format més recollit, la cuina. Paral·lelament trobem la  zona de nit als extrems de l’immoble amb dues suites. 

La suit principal està dotada d’un ampli dormitori, bany i vestidor. La mateixa arquitectura divideix aquests tres espais sense necessitat de posar-hi portes, creant un espai que es va dilatant i transformant, al mateix temps dividit en diferents funcions.  Per una altra banda, al centre de la vivenda hi trobem el nucli de serveis composat per armari – sabater, aseo i traster, adosat a la cuina. Aquesta s’estén a una galeria que dona al pati interior. 

La cuina i rebedor es separen de la sala amb dues grans portes corredisses de vidre translúcid. Deixant l’espai dividit o connectant els diferent espais fins a la porta d’accés. 

El rebedor com a zona d’arribada al habitatge, està folrat de fusta natural de roure donant calidesa en aquest primer contacte amb la vivenda, des d’aquí i a través de la porta de vidre, l’habitatge aporta profunditat visual on es percep la llum natural a tot el llarg de l’habitatge. 

El projecte lumínic de l’habitatge destaca per fer arribar la llum natural a tot l’interior de la vivenda, ja sigui deixant petits recorreguts oberts o a través de divisòries practicables que deixen passar la llum. A part d’això es caracteritza per la utilització de llum indirecta als llocs més càlids com dormitoris, bany i sala d’estar.